zondag 8 september 2013

In the spotlight: La Roche-Posay masker & break-out corrector




Vandaag heb ik twee producten voor jullie die vanboven in mijn top van beste verzorgingsproducten staan! Beiden heb ik toevallig ontdekt (in de apotheek!) en zijn nu mijn favoriet. Het hydraphase intense mask en de effaclar, targeted break-out corrector, beiden van het merk La Roche-Posay. Lees verder voor meer info...






1. Het hydraphase intense masque:
een vochtinbrengend thermaal masker voor de gevoelige huid.



Eerst en vooral gebruik ik hoe langer hoe meer producten voor de gevoelige huid, omdat ik merkte dat té agressieve producten meer schade dan goed brengen voor mijn huid (denk aan: extra veel puistjes,zwarte puntjes,...iek!). Dit maskertje zag ik als aanrader staan in een magazine enkele maanden geleden en het bracht mij op het idee om dit zelf eens te gebruiken. Ik ga af en toe naar de schoonheidsspecialist voor een huidverzorging (héérlijk ontspannen) en hou enorm van het gevoel van een verzorgde, zachte huid na de behandeling.
En dit maskertje geeft mij hetzelfde gevoel!

Het heeft een frisse gel-textuur die je op een gereinigd gezicht aanbrengt in een dikke laag. Dit laat je 10 minuten inwerken en spoel je daarna met water er weer af. Je dept je huid weer droog met een handdoek en voilà... het resultaat is echt geweldig! Je hebt een diep gehydrateerde, "babybottems"-zachte huid!

Een aanrader voor iedereen die zijn huid eens wil verwennen!

2. Effaclar A.I.:
Targeted break-out corrector (een puistjes-reddingsmiddel!)



 Dit product gebruik ik nu ongeveer twee weken en ik ben er erg van onder de indruk! Het is een corrector die je plaatselijk aanbrengt op onzuiverheden en puistjes. Hij gaat roodheid en ontsteking tegen en je ziet het verschil al na een dag of nacht!!!

Bij beginnende of bestaande onzuiverheden/puistjes breng je dit product 1 maal 's morgens en 's avonds aan. Het verschil was direct merkbaar bij mij. De ontsteking gaat veel sneller weg en is gemakkelijker te camoufleren.
Ik gebruik dit product na het reinigen van mijn gezicht en voor mijn dagcreme. Gewoon een kleine dosis op de onzuiverheid aanbrengen, even laten drogen (je kleren kiezen voor die dag ofzo..) en dan verder gaan met je make-up routine. De dag nadien ziet het er al stukken beter uit. Op 2 of 3 dagen is het weer helemaal genezen en heb je terug een egaal gezicht.

Dit product is bedoelt voor mensen zoals mij met een gevoelige of gemengde huid, die af en toe last hebben van onzuiverheden (en ze dan zo snel mogelijk weer willen zien weggaan ;)).

Kenne jullie deze producten? Wat zijn jullie ervaringen?
xxx
Veerle

2 opmerkingen:

  1. Leuk artikel! Ik vind het masker wel leuk, als ik het zo lees :) Is het duur? x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Op internet zie ik dat de prijs staat aangeduid op ongeveer 14 euro. Via enkele webshops is het echter voor 10 euro te krijgen.. Ik vind het echt een aanrader, mss wat duurder maar wel veel effect :)

      X, Veerle

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...