zondag 10 november 2013

New in! YSL: Palette city drive


Een klein "spoiling myself" momentje toen ik dit palletje aankocht. Ik ben al enkele maanden aan het kijken voor een YSL oogschaduw sinds ik zulke goede commentaren hoorde. Toen ik dit limited edition palletje zag in Ici Paris XL moest ik ze wel meenemen! Deze wet & dry oogschaduws kunnen zowel droog voor een subtiel effect als nat voor intens effect worden gebruikt. Meer weten? Lees verder!

Dit is de eerste keer dat ik iets van het make-up merk Yves Saint Laurant kocht en dat ik er erg tevreden mee ben is een understatement. De prijs ligt wel enorm hoog (€47 voor 4 kleuren) daarom heb ik gewacht tot ik echt een palletje met bruikbare kleuren vond.


Het bevat 4 kleuren met allemaal een speciale nuance: Linksboven is de donkerste kleur een donker bruine/taupe kleur, links onder een bruine chocolade kleur, rechtboven een lichte rose highlighter met zilveren ondertoon en veel shimmer en rechts onder mijn favoriet een zilver-blauwe kleur met veel glitter.


 Het speciale van deze wet & dry collectie is dat je de kleuren veel intenser kunt maken door je penseel vochtig te maken. De poederige structuur vormt zich om tot een gel-structuur. De kleuren worden veel intenser, waardoor je maar zeer weinig product nodig hebt om echt een intens effect te krijgen! De oogschaduw droogt daarna perfect terug op zodat je de volgende keer weer kunt kiezen uit poeder of gel-structuur.

Ik heb bij wijze van voorbeeld even geprobeerd met de zilveren kleur vochtig aan te brengen. Een wauw effect verzekerd (look at all those glitters!!!)


Wat denken jullie van dit palletje? Hebben jullie ook ervaringen met YSL?

7 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...