zaterdag 6 september 2014

Update: Back to life - back to reality

Hi liefste lezers!
Net zoals waarschijnlijk elke andere blog die je leest: even een update'je over onze blog en onze plannen na de 30 day make-up challenge! :)


source: GoogleSamen met 1 september kwam ook het besef dat het binnenkort weer gedaan zou zijn met het enorm frequent (en consequent) bloggen.
Hoewel ik bij de eerste gedachte aan 1 september nog in mijn vuistje lachtte, want ja, ik heb nog twee weken extra vakantie - het lachen zal me snel vergaan ;D

Op 17 september start ik een nieuw jaar in de richting kleuteronderwijs en als je iemand kent of zelf deze richting volgt, weet je dat het hard werken is.
Door de vele dagen/weken stage (die tot in het puntje voorbereid moeten worden) schiet er vaak niet veel tijd meer over om te bloggen. Jammer, maar waar.
source: Pinterest

Dus na deze zaligheid van veel vrije tijd en dagelijks bloggen, zal het opnieuw andere koek zijn. Ik wil me voornemen om opnieuw ons schema van voorheen aan te houden - een blogpost op woensdag en in het weekend. 
Ik ben me ervan op de hoogte dat ik me zo onderscheid van de grote blogs die dagelijks een post lanceren en zelf vind ik het vaak ook jammer dat ik slechts twee keer per week (of soms zelfs dat niet...) kan posten, maar het is eenmaal zo.
Ik wil telkens kwaliteitsvolle, zelfgemaakte artikels postten en mijn studie laat me niet toe om dit elke dag te doen.
Ik hoop dat jullie hiervoor ook begrip kunnen opbrengen.


source: Pinterest
Jullie weten wat jullie kunnen verwachten & wanneer, hopelijk zie ik jullie verschijnen in de reacties!


Aan iedereen die opnieuw naar school gaat: veel succes, plezier & zet 'm op!xoxo
Silke/ Just a short recap for the English readers: School is starting very soon!
Only two more weeks & I'm back in school full time.
After blogging everyday (which I loved) reality is here: school asks for a lot of time out of my day & I hope to post two post a week here - just like before the challenge.
On wednesdays and in the weekends you can expect to hear something from me. It's not as much as some other bloggers & it's not even as much as I would want to post, but it's what is realistic for me and my studies.
I hope you understand & I hope to talk to you in the comments of my posts!
For all of you going back to school: good luck, have fun & go get 'm!


4 opmerkingen:

 1. Wat jammer maar het is natuurlijk verstaanbaar! Voor mij zal het ook moeilijk worden met mijn opleiding, ik probeer zoveel mogelijk vooruit te schrijven. Veel succes in het nieuwe academiejaar! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Eline, best fijn om te horen dat je het jammer vindt ;D
   Allle respect voor jou, dat je zo goed vooruit kan schrijven! Jij ook veel succes! xx

   Verwijderen
 2. Ik vond jullie challenge heel leuk om te zien :) Ik kan trouwens zelf ook niet elke dag posten maar ik vind dat niet zo erg. Het is 'mijn' hobby en het moet voor mij haalbaar blijven. Dusja :) Ik wens je alvast heel veel succes met je nieuwe jaar en ik blijf jullie blog zeker en vast graag lezen :) x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Jana, heel lief van je! Zo is het ook precies voor mij: het is een hobby. Veel vrije tijd (zoals de afgelopen maanden) betekent veel posts, maar ik wil me er niet al te schuldig over voelen als school veel tijd van me vraagt. Dat blijft toch nog even prioriteit :) jij ook veel succes! xx

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...