donderdag 28 augustus 2014

Looks that didn't make it onto the blog...

Hi iedereen!

Nu ik zoveel met bloggen bezig ben en zowat elke look die ik maak ook fotografeer, zijn er ook enkele looks die niet op de blog verschijnen.

Waarom? Meestal omdat ze toch niet zo mooi overkomen op foto dan in real life, of omdat ik ze niet mooi genoeg vind om er een eigen blogpost aan te wijden. Dus waarom ze dan niet allemaal een gedeelde blogpost geven?
Dit zijn de "net niet looks" - wanna see?
Hi everyone!
Now I am blogging my life away in this challenge and I take a picture of almost every look I create, there are some looks that don't appear on the blog.
Why? Mostly because they don't look as good in pictures as they do in real life, or because I didn't like them enough to be featured in their own post. So why not feature them all together in one post?
These are the looks that didn't make the cut - wanna see?Wel heb ik van al deze looks de producten genoteerd - dus ben je geïnteresseerd in een wat ik voor een bepaald iets gebruikt heb, let me know!

I have written down all the products used in these looks, so if you're interested in a particular product I have used, let me know!

#1 Olive eyes, neon lips.
Dit is een klassieker van het principe: "het pakt niet op foto". 
In het echt zag dit er mooi uit, een smokey olijfgroene ooglook met een knallende koraalroze lip - maar op foto zag het er allemaal een beetje gek en overdone uit.
This is a classic case of the camera not capturing the true beauty of a look. In real life this looked great: a smokey olivegreen look with a bright coral lip, but in the pictures it just looked crazy and overdone.
#2 Ursula
Deze look was geïnspireerd op Ursula van de Kleine Zeemeermin, voor de Villains-look die ik moest creëren voor Romy's battle. Ik vond de oogmake-up erg geslaagd en in real life zag de look er niet ZO crazy uit, maar op foto kwam het gewoon niet over. Jammer.


Inspired by Ursula from the Little Mermaid, but it just didn't transfer onto the pictures as it did in real life. It didn't look as crazy in real life & I really liked the eye make-up, but hey, you live and you learn ;D


#3 An oldie: blue eyeliner
Dit was één van de eerste looks die ik maakte voor de blog - en dus nooit postte. Ik maakte deze look aan de hand van deze methode (ook één van mijn eerste posts).

This is one of the first looks I created for the blog & then never posted ;D I made it using this technique.

#4 All went wrong
M'n haar zag er niet goed uit, mijn wenkbrauwen zijn niet wat ze moeten zijn en te weinig gedetailleerde shots van de looks. Afgekeurd!
My hair was messy, my eyebrows didn't look as I wanted them too and I did not have enough detailed shots of the look, so it was never posted! 


3 opmerkingen:

 1. Ik vind ze eigenlijk allemaal mooi! Gelukkig dat je ze nu wel hebt gepost :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De eerste look vind ik juist ontzettend mooi! En de tweede eigenlijk ook haha :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de eerste look echt prachtig! Jammer dat die niet online gekomen is, maar ik begrijp dat het voor jou anders is omdat je hem zoveel mooier vond in het echt

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...